Bell Schedule

2019-20
Deer Park Jr. / Sr. High

bell schedule Clip art

HIGH SCHOOL

1st Bell

8:10 – 8:55

45 minutes

2nd Bell

8:59 – 9:44

45 minutes

3rd Bell

9:48 – 10:33

45 minutes

XTXH/CCR

10:37 – 11:04

27 minutes

4th BelL

11:04 – 12:34

90 minutes (54 minutes/class)

a lunch 11:04 – 11:34 30 minutes

C Lunch

12:04 – 12:34

30 minutes

5th Bell

12:38 – 1:23

45 minutes

6th Bell

1:27 – 2:12

45 minutes

7th Bell

2:16 – 3:00

44 minutes

JR HIGH SCHOOL

1st Bell

8:10 – 9:02

52 minutes

2nd Bell

9:02 – 9:54

52 minutes

3rd Bell

9:54 – 10:46

52 minutes

4th Bell

10:46 – 11:34

48 minutes

Lunch

11:34 – 12:04

30 minutes

Extra learning time (ELT) 12:07 – 12:34 27 minutes

5th Bell

12:38 – 1:23

45 minutes

6th Bell

1:27 – 2:12

45 minutes

7th Bell

2:16 – 3:00

44 minutes